Privacybeleid       Plantenleveringen 2020
                                                                                                                                      klik voor een overzicht           

Investeren in Zonnepanelen? lees meer...

Op 24 april 2020, zijn de Co÷peratie Leudal Energie en de Biologische Tuinderij “De Waog” een overeenkomst voor een haalbaarheidsstudie aangegaan voor een collectieve zonnestroom installatie,  beter bekend als “Postcoderoos”. Deze studie, wordt in de komende maanden versneld uitgevoerd.

Intentieverklaring PCR De Waog LE

V.l.n.r. Jan Vossen, Robert Groeneboom (projectleider),  Joost van Beek (allen LE) en Wiel en zoon Joep van de Bool uit Neer.

Het doel is een collectieve zonnestroom installatie te vestigen op het dak van de nieuwe loods op De Waog Tuinderij in  Neer voor deelnemers, welke

  • - in eigen groene zonnestroom willen investeren,
  • - een goed rendement willen halen op hun investering,
  • - en niet zelf over een geschikt dak voor zonnepanelen beschikken, danwel geen zonnepanelen op hun eigen dak wensen.

Particulieren en MKB bedrijven, welke binnen de gemeente Leudal in de postcodes  6093, 6089, 6088, 6086, 6083 en 6081 wonen, kunnen hieraan deelnemen.

Note: De deelnemers van de niet gerealiseerde postcoderoos op het gemeentehuis in Heythuysen hoeven zich niet opnieuw op te geven, maar worden straks rechtstreeks benaderd.

Belangstelling?

Meldt u aan als lid of stuur een email naar pcr@leudalenergie.nl  onder vermelding van naam , adres en postcode  of bel met de projectleider Robert Groeneboom  ( 0619472350)

* De postcode regeling, of officieel de regeling verlaagd tarief, is door de wetgever voor 15 jaar per project gegarandeerd en betekent dat deelnemers een vrijstelling op energie belasting hebben over hun stroomverbruik. Deze teruggave  bedraagt bij de huidige tarieven inclusief btw  11,82 cent/kWh, de teruggave wordt uitgevoerd door uw energie leverancier. Daarnaast verkoopt Leudal Energie de opgewekte stroom, die na aftrek van onderhoud en beheers kosten aan de deelnemers wordt uitgekeerd.

Leudal Energie plaatst en beheert de door u gefinancierde zonnepanelen op het dak van de Waog Tuinderij in Neer. Raadpleeg voor verdere details onze informatie brochure en” vraag en antwoord”  op onze website bij collectieve zonnestroom.

 __________________________________________________________________________

 

Maatregelen tegen het Corona-virus

Onze Boerderijwinkel zal de hele vakantieperiode normaal geopend zijn:

      - Vrijdagen van 17 tot 20 H

      - Zaterdagen van 9 tot 16 H

De verwachting is dat onze voorraden normaal op nivo zullen liggen, en er dus geen enkele reden is om meer in te slaan dan voor 1 week noodzakelijk.

Geadviseerd wordt om afstand te houden tot andere klanten om besmetting te voorkomen.
Op vrijdagen is het altijd erg druk; Wij adviseren om zoveel als mogelijk op zaterdag te komen winkelen omdat het winkelbezoek zich dan beter verspreidt over de hele dag.
Mocht het komende vrijdag drukker worden dan afgelopen week, dan voelen we ons verplicht om de deuren te sluiten op momenten dat er van afstand kunnen houden geen sprake meer is.
Dat is op het moment dat alle winkelwagentjes bezet zijn; We laten een medewerker dan posten bij de ingang om de toegang te regelen, dus bij vertrek van de ene klant mag de volgende naar binnen.
Wij vragen je begrip voor deze drastische maatregel.

Bestellen:
Als bestellingen via onze Webwinkel worden gedaan, zal dat de tijd van het winkelbezoek enorm verkorten en dus bijdragen aan een betere spreiding.
Bovendien is de kans dat producten niet leverbaar zijn daardoor kleiner.
Bestellen kan altijd tot donderdag 12:00H, maar gezien de te verwachten extra drukte adviseren we zeker 1 dag vroeger te bestellen.
(Heb je nog geen inloggegevens, vraag die dan via de knop >aanmelden> bij ons aan).

Bij de ingang is reiniger, water en papier beschikbaar om eventueel de winkelkar, het  mandje en/of krat te reinigen. Ook zijn er plastic handschoenen beschikbaar.

We hopen verder dat iedereen de algemene richtlijnen die de Overheid hanteert zal opvolgen.  


Info voor consumenten:

Naast de productie van een breed assortiment akker- en tuinbouwproducten,  oefende "de Waog" in het verleden een bezorgdienst uit rechtstreeks naar de consument.
Tegenwoordig ligt de nadruk weer op de productie, met daarnaast een Boerderijwinkel die geopend is:  

     - Vrijdag 17-20H
     - Zaterdag 9-16H


Eventueel kunnen er in de Webwinkel van "de Waog" via de knop 'Bestellen' wel nog bestellingen geplaatst worden om zelf af te halen in de boerderijwinkel.
Vraag hiertoe de toegangsgegevens aan via de knop
<<aanmelden

Een overzicht van het actuele Assortiment van onze Boerderijwinkel kun je ook opvragen door te klikken op Catalogus

In onze Boerderijwinkel kan niet gepind worden!
WÚl is er de mogelijkheid om betalingen via automatische Incasso te laten verlopen, en kan er contant afgerekend worden.

Je vindt ons bedrijf langs de Napoleonsweg (Rijksweg 273) tussen NEER en KESSEL ter hoogte van Hm-paaltje 57,9.

KAART

nl-bio-01      SKAL 6641


 
Wiel, Joep van de Bool en
Trudelies Dorssers
Dijk 2 6086 AM NEER
telefoon: 077 4629009
Mobiel: 06-53814139 (Wiel)
e-mail: bio@boerwiel.nl
 
 
 

 
Bezoekersteller